born to compete



JAG ÄR ARG
jävla KJARHIURTBSLKSDFHBGEWTBFDIEFJB ÅÅÅÅÅÅåååååhhhh

this pain is just too real

fyfan för svält



bland det värsta jag sett. är stolt och glad över att min familj är fadder åt en liten flicka i afrika, tack vare oss har hon utbildning, rent vatten, mat så hon blir mätt, tak över huvudet och sjukvård, och slipper se ut såhär.

jag bara satt och längtade hem

filmen var faktiskt riktigt bra och sevärd, tycker den var värd pengarna. det är verkligen min humor! i början trodde jag att filmen skulle vara som bad boys eller något, (no offence, älskar bad boys) men den var skitrolig! och hade en mycket trevlig kväll men älsklingscaroline. måste defenitivt göras om! inträffade en ganska rolig och knasig sak innan filmen också, men det bör inte skrivas ut här (carro fattar)

nu ska jag ta o se på The Shining tror jag och se om den är bra, har hört att den ska vara superäcklig. får la se..



med denna vackra bild säger jag godnatt!

merci for being you

he blidde som litt ändrade planer igårkväll. isa kunde tyvärr inte stanna över natten, så anton kom över istället. vi såg på the green mile, och jag grinar fanimej lika mycket varenda gång jag ser den. men det var trevligt!
anton försvann runt halv tolv, och efter det ringde sven (!!!) och pratade en stund med mig.

nu ska jag duscha, sedan ska jag fixa mig o efter det promenixa ner till stan för att äta lite och sedan fortsätta mot biosalongen! vi ska se The Other Guys, får se om det är något att hänga i granen!

hejdå

bor du kvar där du bor?

haloween likamed tårta. och städa som galningar. tror dethär är första gången någonsin jag ser hela min familj städa tillsammans, utom eimer då. fast jag städa bara mitt rum så egoistisk som jag är.
isa kommer hit sen förmodar jag och sover. känns tråkigt att vara hemma men jag har ingen ork att dra ut heller.
skulle vilja åka till noah nästa helg. tänka, sörja och prata lite. får se om jag kanske gör det.

nu ska jag måla, så..hejdå

give me the magic, give me the passion

lov. visst är det ett underbart ord. lov lov lov! så nu sitter jag hemma och bara har lov och älskar det. ska snart ner o ta mig en ostmacka o sen ska jag duscha. efter det ska jag, faktiskt, tillbaka till skolan. ska ha utveckligssamtal, så håll alla tummar ni har.
ikvell ska jag umgos med isa. so vi hores senare, heido

att tala sanning är att ljuga så folk tror en

hahaha måste berätta en svinrolig rolig historia som eddie berättade för mig idag!!

det var en svensk, en dansk och en norsk som satt och diskuterade hur bra deras läkare var i deras land.
dansken sa: vi hade en kille som hade tappat en arm. då sydde våran läkare fast armen igen, efter det var han så stark att han kunde bryta arm med världens starkaste man och vinna!
då sa norsken: vi hade en kille som hade tappat båda benen. då sydde våran läkare fast dom så han kunde springa ett maratonlopp efteråt och vinna!
då sa svensken: vi hade en man som tappade huvudet. då ersatte våran läkare det med en kålhuvud, och han blev stadsminister!
HAHAH jag skrattade tills jag inte kunde andas typ. sen att eddie berättade den gjorde hela berättelsen hundra gånger skönare.

http://existenz.se/out.php?id=28468
kolla in denhär killen också, f1 fresig!

natti

and if i came back from the grave for a while, would you, could you make a dead man smile?

min sko är inte grön längre. den är svart/brun. jag hatar orientering. jag hatar olle som tycker om orientering och låter oss ha orientering hundra år i streck och jag tycker inge vidare om gyttja heller. eller att tappa känseln i tårna.

nej nu ska jag inte vara negativ här. tänkte börja skriva såhär anständigt och fint med stor bokstav efter punkt, men jag vet att jag alltid kommer glömma det och skriva stor bokstav lite här o var och det kommer bara se ännu mer förjävligt ut.
jag är sugen som fan på ett äpple. ska lätt skaffa mig en butler eller vatusan det heter. då ska han få gå ner, skala ett äpple och skära upp det i små bitar och sen ska han måla mina tånaglar med små ulliga bomullssaker mellan tårna. sen ska han få puffa mina kuddar och sen sjunga en vaggvisa för mig. han måste kunna sjunga!

vem ska annars åka buss, vem ska annars handla mat, vem ska annars stå i kö till vår nya bankomat?

det var inget halv åtta hos mig. det sög ju jävligt rejält. så, nu ska jag vara arg som tusan och lyssna på hård jävla rock och äta ett äpple våldsamt.

du har väl med dig allt du ska, allt som du har fått av dem?

snart halv åtta hos mig så inlägger kommer bli snabbt. filip påminde mig idag om att det är exakt två månader kvar till juldagen, och därmed ännu kortare till julafton! vad sjukt mysigt!!
och jag avundas inte alls sven som säkert ligger o glassar i solen i morgon när jag själv sliter som ett djur i skolan. jag vill också till kanarieöarna..

halv otta hos mig nu, hejdo

breaking the habit tonight

det är fullmåne. likamed sömnlös zandra likamed zandra som zombie i morgon på skolan, plus idrott direkt på morgonen. haha önska mig lycka till!
såg förresten the mist idag. sjukt vidrig film, men stephen king är ju så jävla bra så filmen blev bra ändå. lästa kommentarerna till filmen innan jag laddade ner den, och där hade folk skrivit att slutet var jättebra, but i disagree. fruktansvärt värdelöst slut om ni frågar mig! nej fyfan
hejdå

jag vill bara gå hem med dig

nu är filmen slut och elin är på toaletten för att tvätta bort sminkrester osv, så jag passade på att skriva ett snabbt gulligt litet inlägg.
vi såg som sagt män som hatar kvinnor och den tog mig med storm åter igen! seg som tusan till en början men det är defenitivt värt det. nu ska vi se på the mist som ni tråkiga läsare vägrade kommentera ang............... så godnatt och sov gott gullrumpor!

i gotta live with the choises i make

sitter och umgås med elin nu, hon stannar över natten. vi ska ha maraton igen och se millenium triologin hade vi planerat, mycket mysigt. sen ska vi ha sex hela natten!!




btw jag hatar spotifyreklam.
förresten, ni få människor som läser min blogg, är det någon som sett the mist? tankade nyss ner den och tänkte se den i morgon, men ingen har typ sett den? om någon har ork och har sett den, är det bra???

you don't know how lovely you are

Olle Hedberg – The Scientist

OLLE FINNS PÅ SPOTIFY.
dock bara den låten än så länge. men det kommer väl!

counting the hours



funderar på atta ntingen rita av den..



den



eller den. får se vad det blir, kanske alla tre? kommer säkert knäppa kort o lägga ut sen så får ni se mina PaInTsKiLlZzZz

gör mig till en stjärna



LYCKA hoppas det svider som salt i skärsår för alla modoiter. jag är en lycklig kvinna.
sitter och leker med älsklingsisabelle<3. var också med isababy idag och vi åt på donken. hundra tusen år jag var där senast! f1 gott. förut var det fanimig vardagsmat för mig. AwSoMe BrUdAr OcH GrAbBaR

i'm just gotta find the better part of me

skola idag, suprise suprise. fick reda på att jag ska ha noprov i morgon så får ta och plugga järnet nu. var och mötta upp elin idag efter skolan, jag och caroline tog bussen ner till stan efter att ha tagit en avstickare hemma hos mig för att hämta pengar och leka. sedan for jag och elin vidare till camilla.
väl hemma hos camilla började jag och elin fixa mat, som blev så mycket som makaroniies, ost och bea. så jävla gott. medans vi proppade i oss denna delikata middag för två så såg vi på narnia, mycket bra fiiilm. efter det spelade vi kort innan det var dags för mig att dra mig hemåt.
som sagt, plugg nu. ska skriva om nån dude som kom på nån idé ang. massa och volym osv och sprang genom hela staden naken och skrev JAG HAR DET JAG HAR DET! när han kom på nå random. lite humor finns det i skolan i alla fall. wish me good luck, HEJDÅ

när det känns som att jag behöver dig

far ned till staden nu och möter elin och pratar lite. efter det möter jag upp älsklingen och sedan far vi upp till mig. vi ska se remember me eftersom jag tycker att det är en film alla ska se innan dom dör.
hejsvejs

så lyssna nu så får du se vad jag menar

dusch - check
gröt - check
fixa mig - check
smörja in händerna - check!
skola - snart så

slutar tidigt idag, känns riktigt bra. halv två. sedan ska jag ner till staden och möta filip älskling, äntligen! sedan far vi upp hit till mig och myser och umgås tills han ska på träning vid sjutiden.
ses sen kanske ikväll, pussokram

it won't heal

Evanescence – My Immortal

sjukt bra låt som jag börjat dygna.
isabelle och isa kom över och tyckte synd om mig eftersom jag varit sjuk och jävlig och svettig dagen lång. isa förvann runt halv nio så nu sitter jag här och umgås med mig själv, dricker loka och lyssnar på my immortal. funderar på att se någon film snart och sova.

NATTIPUSS

det är inte illa

Love is giving someone the power to hurt you terribly, and hoping they dont.

who says i can't be free

inväntar isa och eddvin som ska komma hit och umgås. tills dess ska jag se på scooby-doo och dricka litervis med te och äta hundratals knäckemackor med skinka på.
pussokram

hela mitt liv är ett skämt

blev så att jag promenerade iväg tillsammans med isabelle ner till hemköp, mötte jenny där, och köpte massvis med godsaker! efter det gick vi hem till jenny, (en sjuhelvetes promenad, jag tackar för det!) och såg på "the house bunny" som var riktigt kul, lätt sevärd!
nu har jag precis kommit hem från kylan, tack och lov fick vi skjuts, och nu ska jag leka med mig själv och se på jackie chan filmer hade jag tänkt mig.


GODNATT

i just wanna hold her

hej, goddag, godkväll, buenos noches och allt detdär. kom nyss hem från elin efter att ha soovit där och haft en toppen fredagkväll tillsammans med henne och många andra.
nu tänkte jag rensa min garderob, känns som att jag har kläder precis överallt. och jag vill egentligen inte ens ha kvar hälften. så nu jävlar ska jag ta på min fixarmössan och rensa tills jag faller ihop på golvet och dör. efter det får jag se vad jag hittar på. hejdå

nostalgi gånger hundratrusenåttiofem

















Magnus Uggla – 1:a gången

Three Days Grace – Home

Lars Winnerbäck – Elegi

Lars Winnerbäck – I dina ögon

Guns N' Roses – Sweet Child O' Mine

Lisa Ekdahl – Benen I Kors

tackar för mig, g'natt

där allting är oändligt

tanken var egentligen att jag skulle prata om gårdagen så jag sprang runt i skogen halva natten, men jag kom på att det är inte ett dugg kul att läsa om, skulle inte jag tycka iallafall. så det skiter vi i! tappade min plånbok idag, jätteroligt.
slog upp ordet kärlek i ordboken, där stod det: förälskelse; passion; erotik; tillgivenhet; hängiven; starkt intresse.
under kärlek stod det kärlkramp : krampaktig smärta i t.ex hjärttakten.
vad är det för skillnad??
nej nu ska jag inte vara negativ, kärlek är underbart närdet går bra. men när det inte gör det är det fanimej samma sak som kärlkramp
heidå

you're scratch your nails upon the wall

guuuuud vad roligt det var att träffa älskade elin idag! märkte först när jag träffade henne hur mycket jag saknat henne.
gjorde nyss spankaläxan, och jag fick googla på hälften. sedan gick jag och kikade halv åtta hos mig, och jag blir så jäääävla hungirg av det programmet! nu ska jag packa ihop mina saker tills i morgon och tagga. taggar även inför december så jag förmodligen ska gadda mig, såsom det ser ut nu i allafall! kommer gå runt på små, rosa, ulliga måln tills dess. yeyeyyeye hejdå

vart tog den söta lilla flickan vägen?

sitter i mitt rum, kom nyss hem fårn skolan, men lillasyster. vi sitter här och lyssnar på
Black-Ingvars – Här kommer Pippi Långstrump
och
Black-Ingvars – Eeeemiiiil

det är länkar, så ni vet. fast det inte ser ut som det. mycket intressant, sen ska jag ner på staden och umgås med elin. vi ska fika och prata tills vi har träningsvärk i käkarna. sen ska jag hem och packa lite grejjs inför morgondagen, vi ska ut i skogen och springa, nog främst för att ta hand om småsexorna som kommer tycka det är superläskigt. hålla handen, blåsa på ömma och kalla fingrar osv.
kommer förmodligenha med mig kamera så ni kanske får lte bilder från det i morgon.
eller visstja, vi får inte ha någon form av elektronik med oss, inte ens ficklampa. haha hejdå

gud i himlen, var redo, min son

goooodmorgon sketna sverige och helvetes härnösand! pigg och glad som alltid, och nu jädrans ska jag äta frulle så jag spricker, så jävla hungrig. och nu finaly blev det morgon, vaknade typ såhär 567556721536 ggr och nu är jag vaken och hungrig som en varg och ska äta en hel häst.

puss hejdå, synes efter tha school

han skrek anåda om du hindrar mig att gå

ja, nu sitter jag här igen, framför min rutger och lyssnar på musik och allt dedära. är nytränad och söt också. har också btw, som säkert alla vet redna, ett ursnyggt f1 sexigt utslag på kinden, som för övrigt klias somfan och knullar upp mitt ansikte. känner mig jävligt söt och attraktiv just nu. det gick bort etttag när jag var i skolan men nu är det typ, tillbaka igen. känns inte alls bra, och ska smörja som fan nu så det försvinner innan skolan i morgon.
nu ska jag knulla med mig själv och alla idioter kan btw äta gul snö och kasta sig i golvet.
JA jag är på dåligt humör. fett trött och hungrig, så hejdå.

killing me softly

hemma från umä nu!! kändes faktiskt riktigt bra att komma tillbaka till härnösand, tro det eller ej. isa och eddvin var också så otroligt söta och mötta mig nere på busstationen så jag inte behövde gå ensam! tack så otroligt mycket sötisar, och tack isagirl för den nya fräsiga bloggdesignen. dock blev headern detsamma, men ag orkar verkligen inte göra en ny nu. har idrott första passet och jag vill inte, jag hatar idrott. men därför måste jag sova nu så jag har lite energi också måste jag duscha.


hejdå

but all that i can see, is just an yellow lemontree

saknar sven också btwwwwww

no one's gonna love you when you're old



tro det eller ej, men bilden är målad i blod.
http://existenz.se/out.php?id=27980

riktigt snyggt och fantastiskt att man kan åstakomma något sådant, men jävligt äckigt ändå. tror han använde sitt eget blod också! shit

sounds like a whisper

@ min faders hem nu uppe i umeå. tänkte upplysa er om att jag tycker om hans nya flickvän som är från litauen eller vad det nu var. hon är trevlig och lagar god mat.
jag saknar älsklingsfilip, isagirl, carroflickan och bellabus för tillfället. och btw isabelle, ring mig när du läser dethär!! det luktar kyckling från köket, och det luktar gott. taggar inför en storslagen middag (hoppas jag) och sen en hel tid i soffan läsande eller tittande på tv eller något annat vanligt tidsfördriv. i'll be back in town tomorrow, heido 

bless your soul

leker med maja och nicole ikväll, mysigt. vi ska se på idol och kanske cruuuuusar runt med en fin bil sen. skriver förmodligen ingenting ikväll för jag hatar att blogga när folk ser vad jag skriver, pusskram och allt på samma gång

when i was a little bitty baby

säger bara en sak.
TIMRÅ IK FÖR HELVETE!!


^ = en extremt lycklig zandra när timrå vinner!
nattiiii

bara viljan att finnas kvar

tagga stenhårt nu intför hockeymatch hos timpen! timrå ååh, vi ska strida, vi ska slåss. timrå ååh, ingenting kan stoppa oss!!
timrå ik - skellefteå aik, VI VINNER!!




awesome

du måste sluta hitta skäl att stanna kvar

medans jag väntar på att benny kokar kaffe hade jag tänkte relfektera över våldtäkter och våldtäktsmän.
man har ju alltid i alla tider hört att "män är såna, dom kan inte kontrollera sin sexuella drift" och annat när det kommer till våldtäktsfrågor. har man rätt att ragga upp killar, kanske tillomed strula med dom och sedan säga nej? får man det, i sista sekunden? eller får man skylld sig själv?
jag får liksom ett intryck av att vi kvinnor är skyldiga till att ge mannen hans sexuella tillfredställelse, annars kan han expolera eller rentav begå sexuella brott. trots att det är mannens sexualdrift så är det liskom kvinnans ansvar.
jag kan knappt räkna alla ågnger jag trott på vägen hem genom en park eller genom staden att jag ska bli våldtagen. att det liksom är konstigt att jag inte blev det. men det är väl inte konstigt? det är väl normalt, eller ska det vara så att om du går ensam som kvinna sent en lördagskväll halvfull, så får du skylla dig själv om du blir påsatt brutalt?
föräldrar har alltid varit noga att tala om för sina döttrar att passa sig för äldre skumma män. "följ inte med gamla gubbar" och "tala inte med främmande män" osv.. men föräldrar har då varit jävligt dåliga på att tala om för sin asöner att bli bra män. man lär sina döttrar att kunna säga nej, men lär sällan sina söner att tolerera och acceptera ett nej.


'cause i havin' a good time

godmorgon sketna sverige! är färdigduschad och trevlig nu. men fyfan vilken jävla natt! jobbigaste natten jag kan minnas. kunde för det första inte somna förän typ tolv. sen vaknade jag klockan ett av en skum dröm, sen kunde jag inte somna om. sen vaknade jag igen runt fyra osvosv tills klockan var sex. då klev jag upp och duschade skållhett bara för att straffa min elaka kropp som inte vill lyda.
nu ska jag ära frukost, är hungrig som en häst. åt knappt något igår så nu jävlar!

snusläppen
heido

for every lie you tell you're gonna cry cry cry

har nu skapat mig en sprillans ny msn, för er som vill veta. tog en jädrans tid o göra det, det stod bara: åtgärden misslyckades hela tiden,men efter mycket skratt och tårar ooch svett så har jag äntligen lyckats. den heter så mycket som [email protected]. och jag kan ingens msn så ni får adda mig and that's it! ni börde adda, för jag hra lagt ner mycket tid och omsorg på att skaffa en!!!
såg som sagt halv åtta hos mig, mycket trevligt, och jag måste bara säga att jag älskar bögarna som är med. har snart läst ut min bok också, vafan ska jag underhålla mig med nu?

ska fortsätta spela kungen nu, hejdå

the dreams when i'm dyin' are the best i ever had

har sovit heeeela långa dagen idag, mådde sjukt äckligt dåligt i morse så stannade hemma från skolan. det var länge sedan jag sov så länge som jag gjorde idag.
men oj så klockan är sent, nu börjar ju halv åtta hos mig!! skriver efter, pussssss

men vore glad iallafall

filip försvann nyss, nu inväntar jag isabelle som kommer om typ.. tre minuter. men man vet aldrig, hon är så seg så sniglar verkar snabba. åh nu var jag fyndig må jag säga.
ser ut som att jag åker till min fader på lördag. ha mig i tanken då, ska träffa hans nya flickvän som jag inte ens visste att han hade.
men sedär nu kom isabelle. heido

sittin' around in a flat with her

det var sååååååhär nära att vi lyckades lura tobbe tha master idag att vi skulle få gå hem en kvar tidigare, att vi slutade tjugo över ett. men olivia skulle vara duktig elev så vi fick stanna kvar ändå.
men nu är jag iallfall hemma och inväntar filip som strax ska komma hit o mysa. sen ska la isabelle komma hit ikväll och ha trevligt med mig. har btw äääntligen fått tillbaka min kamera av sanna. ska se vad jag kan hitta för fint på den.






sötisarna elin och oscar. saknar elin förresten!
sommar, ja varför inte?

we'll be burnin'

isa och isabelle är här och umgås med mig. vi gör absolut ingenting som vanligt men har ku ändå. tänkte ta en ny snus nu jag och sen ska vi ha trekant. hejdå<3


sex

'cause the day i thought i'll never get truogh, i got over you

skola + idrott + orientering (?) + orientera ensam = arg, trött och sur zandra.
jag vill verkligen inte ha idrott, något i min hjärna säger nej. men tydligen så kommer jag snart få IG och olle är jätteläskig så jag tänker inte vara elak och inte vara med.
smörgås + marmelad + o'boy = glad zandra, frukost skola osv heido

visst, jag gör så gott jag kan, men ibland

jag är extremt less på min bloggdesign och vill göra en ny, men jag har no pictures och no time för att göra den. eller egentligen har jag massa tid med har inte ork. no ork and no pictures. men sanna ska ta med sig min kamera som jag glömt hos henne i typ.. hundra år, och då kan jag knäppa massvis med söta kort och kanske börja lägga in lite bilder också.
ska snart se parlamentet som jag älskar så mycket. awesome. saknar filip också, men vi ses i morgon älsklingen!

Stefan Demert – Balladen om den kaxiga myran
sitter och lyssnar på denhär också för den är så söt och rolig och så otroligt bra. dock musik som jag bara kan lyssna på när jag är ensam. delar inte min musiksmak med så många..


här får ni också en old picture bara för att min blogg är så vit och tråkig. visst var jag söt för omkring ett år sen?
that's all for today folks! se you again tomorrow

du tar den långa vägen hem

snart kommer nicole hit o myser med mig, sen ikväll ska jag umgås med isa och simon som by the way snart kommer ut! vad vi kommer hitta på visar sig sen. saknar dock min älskling redan!! inteokej okejinte

livin' in a dream

sov hos älsklingsfilip inatt. vi såg idol igårkväll och jag kan inte vara mer nöjd, både olle, jay och geir är vidare så jag är helt satisfied. fast jag fick nå jävulska ångest när olle inte fick juryns wildcard, och sen när han var en av de tre sista i slutet. men det gick som jag ville och jag är såååå glad att han sjöng coldplays låt som jag inte minns vad den hette.
sen såg vi i am legend, den var riktigt bra! fast sorglig ibland också, sjukt hemsk film. men awesome ändå.
nu är baby och duschar så jag sitter här och väntar på att han ska bli klar så jag kan få platta håter mitt och fixa mig. pussokram

RSS 2.0